Velkommen til Jahren Gård og Feriested

Gården har lange tradisjoner som overnattingsted, og har vært i familien Mostads eie siden 1880. Den drives nå av 4 generasjon. Siden 1924 har vi tatt imot sommergjester.

Fram til 1970 var det pensjonat her med opptil 60 gjester og full pensjon , men etter det ble det ombygd selvhusholdning.  Vi har totalt 12 rom. Alle rom har eget kjøkken, dusj og wc.  Felles tv stue og wifi. Og vi har lader for elbil som kan leies.

Vi ønsker å tilby et trivelig, enkelt og rimelig overnattingsted for feriegjester og andre som har behov for overnatting i Stavernsområdet. Vi kan også være behjelpelige hvis noen ønsker å leie hele stedet for arrangementer. Vi har store utearealer og ligger i naturskjønne omgivelser. Kort vei til kyststien og Stavern med alle sine gallerier og severdigheter og mange muligheter for bading og strandliv. Kun ca 3 Km til Foldvik familiepark Det er kun 10 km til ferjeterminalen til Color Line i Larvik, ca 30 km til ferjeterminalen i Sandefjord og 30 km til Torp Flyplass. Vi er ca 130 km fra Oslo.

Velkommen til oss