Velkommen til Jahren Gård og Feriested

Gården har lange tradisjoner som overnattingsted, og har vært i familien Mostads eie siden 1880. I 1924 startet vi med å ta imot sommergjester så neste år har vi 100 års jubileum . Gården eies og drives av Kaja /Per Halvor Mostad. som er 4 generasjons driver. Vokst opp på gården, vært aktivt med i driften siden 1991 og drevet alene siden 2001. Drev tidligere også jordbruket her men dette er nå leid bort. Da jeg er en transperson kan man møte meg i begge utgaver. Sikkert rart for noen men er nå bare min måte å leve på .

Fram til 1970 var det pensjonat med opptil 60 gjester og full pensjon , men etter det ble det ombygd selvhusholdning.  Vi har totalt 12 rom. Alle rom har eget kjøkken, dusj og wc.  Det er wifi her men ikke Tv på rommene . Da det er gode lufte og turmuligheter egner stedet seg spesielt godt for å ha med Hund .

Vi ønsker å tilby et trivelig, enkelt og rimelig overnattingsted i Stavernsområdet. Vi kan også være behjelpelige hvis noen ønsker å leie hele stedet for arrangementer. Vi har store utearealer og ligger i naturskjønne omgivelser. Kort vei til kyststien og Stavern med alle sine gallerier og severdigheter og mange muligheter for bading og strandliv. Kun ca 3 Km til Foldvik familiepark Det er kun 10 km til ferjeterminalen til Color Line i Larvik, ca 30 km til ferjeterminalen i Sandefjord og 30 km til Torp Flyplass. Vi er ca 130 km fra Oslo.